Mónosbéli Pálinkafőzde
“Ha kissé tüzes sose’ baj, | Igyál mégegyet, s többet nem zavar!”

Ambruzs Norbert

Pálinkafőzdénk története

pálinkafőzés Mónosbél

A pálinkafőzés gondolata 2014-ben fogalmazódott meg, mely ötletből 2015-re valóság lett, s a Bükk hegység déli lejtőjén lévő Mónosbél településen megnyitottuk Látvány Pálinkafőzdénket, mely jelenleg bérfőzdeként üzemel.

Pálinkafőzdénk a minőségi pálinkagyártás elkötelezettje.

Filozófiánk szerint a jó pálinkához három dolog kell:

1

Tökéletesen érett és egészséges, magas cukortartalmú gyümölcs.

2

Szakértelem.

3

Megfelelő berendezés.

Aki azonban minőségi pálinkát szeretne az bizony a szívét is belefőzi…

Pálinkafőzdénkben a legmodernebb technológiai és műszaki megoldásokkal felszerelt német technológiájú KOTHE típusú 200 és 500 literes, egylépcsős, aromatornyos pálinkafőző berendezés található. A berendezéseknek köszönhetően a lefőzött pálinkák mind illatukban, mind zamatukban kiemelkedően hordozzák az adott gyümölcs karakterét.

Pálinkafőzdénkben 80 és 800 liter között vállalunk felöntéseket, a bérfőzést rövid határidővel vállaljuk, mivel a két berendezést együttesen is tudjuk üzemelni, a lefőzési ciklus mindössze 3-3,5 órát vesz igénybe, így akár a helyszínen kényelmes ügyfélvárónkban is megvárhatja, amíg elkészül pálinkája.

Célunk, hogy ügyfeleink és az általuk készített pálinka fogyasztói egyaránt élvezhessék e minden magyar számára különleges értékkel bíró ital áldásait.

Látogasson el főzdénkbe !

Pálinkafőzdénkről mondták