Mónosbéli Pálinkafőzde

Sajtóközlemény

Új technológiai rendszer kialakítás önkiszolgáló autómosó létesítésével a Sas és Társa 2002 Kft.-nél

2023.04.30.

Sikeresen zárult a Sas és Társa 2002 Korlátolt Felelősségű Társaság beruházása, mely a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhíváson nyertes pályázat keretében valósult meg, melyben 9,97 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert önkiszolgáló autómosó kialakítására, önkiszolgáló autómosóberendezés és önkiszolgáló porszívóberendezés beszerzésére.

A pályázat keretében a tervezetteknek megfelelően beszerzésre került 1 db EHRLE SmartWash Plus 1 állásos önkiszolgáló autómosó berendezés, 1 db EHRLE SB Tandem kétállásos önkiszolgáló porszívó berendezés.

A korszerű, környezetbarát, innovatív technológiával működő önkiszolgáló autómosóberendezés és önkiszolgáló porszívóberendezés által nyújtott szolgáltatások a kistérségben élő lakosok, a megszálló turista vendégek, a városon átmenő forgalom számára nyújt magas szintű szolgáltatást. Az alkalmazott technológia nagy figyelmet fordít az energiatakarékosságra és a környezetvédelemre. A 4 mosóprogramnak köszönhetően, előmosás nélkül komplett tisztítási és felületápolási folyamat valósul meg. Kimagasló műszaki tulajdonságai mellett könnyű kezelhetőséget biztosít. Az önkiszolgáló porszívóberendezés száraz, nem éghető porok felszívására, jellemzően belső járműtakarításra alkalmas. Az automata porszívó a hosszútávú, folyamatos felhasználási célt szolgálja, a legmagasabb szintű fejlesztésnek köszönhetően kevés karbantartást igénylő és felhasználóbarát berendezés.

A projekt a vállalkozás technológiai korszerűsítését és versenyképességének erősödését segítette elő, melyet új korszerű és modern berendezések beszerzésével tudott megvalósítani. Az új berendezések beszerzésével a vállalkozás Bélapátfalván található székhelye került fejlesztésre.

A projekt fizikai befejezése: 2023. április 27.

 

További információ kérhető:

Szalai Klára, ügyvezető

Elérhetőség (+36 30 830 5184 , sasestarsa@t-online.hu)

GINOP_PLUSZ Sajtóközlemény kezdő

Sajtóközlemény

Bélapátfalva, 2023.01.23.

Megkezdődött  a „ Sas és Társa 2002  Kft.-nél új technológiai rendszer kialakítás önkiszolgáló autómosó létesítésével „ című projekt.

A Sas és Társa 2002 Kft. a  Gazdaságfejlesztési  és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhíváson 9,97 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert , a  GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01867 projekt azonosítószámú projekt megvalósítására.

A pályázat keretében beszerzésre kerül: 1 db EHRLE SmartWash Plus 1 állásos önkiszolgáló autómosó berendezés , 1 db EHRLE SB Tandem kétállásos önkiszolgáló porszívó berendezés .

Kedvezményezett neve: Sas és Társa 2202 Kft.

Megvalósítási helyszín: 3346 Bélapátfalva IV. Béla út 18. 959/2 hrsz.

Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2023.04.30.

A beruházásnak köszönhetően a  korszerű, környezetbarát, innovatív technológiával működő önkiszolgáló autómosóberendezés és önkiszolgáló porszívóberendezés által nyújtott szolgáltatással a partnereket magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni.

A fejlesztés eredményeként a  vállalkozás versenyképessége növekedik.

További információ kérhető:

Szalai Klára, ügyvezető

Elérhetőség (+36 30 830 5184 , sasestarsa@t-online.hu)