Mónosbéli Pálinkafőzde

GINOP_PLUSZ Pályázat

Sajtóközlemény

Új technológiai rendszer kialakítás önkiszolgáló autómosó létesítésével a Sas és Társa 2002 Kft.-nél

2023.04.30.

 

Sikeresen zárult a Sas és Társa 2002 Korlátolt Felelősségű Társaság beruházása, mely a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül meghirdetett GINOP PLUSZ-1.2.2-22 kódszámú felhíváson nyertes pályázat keretében valósult meg, melyben 9,97 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert önkiszolgáló autómosó kialakítására, önkiszolgáló autómosóberendezés és önkiszolgáló porszívóberendezés beszerzésére.

 

A pályázat keretében a tervezetteknek megfelelően beszerzésre került 1 db EHRLE SmartWash Plus 1 állásos önkiszolgáló autómosó berendezés, 1 db EHRLE SB Tandem kétállásos önkiszolgáló porszívó berendezés.

A korszerű, környezetbarát, innovatív technológiával működő önkiszolgáló autómosóberendezés és önkiszolgáló porszívóberendezés által nyújtott szolgáltatások a kistérségben élő lakosok, a megszálló turista vendégek, a városon átmenő forgalom számára nyújt magas szintű szolgáltatást. Az alkalmazott technológia nagy figyelmet fordít az energiatakarékosságra és a környezetvédelemre. A 4 mosóprogramnak köszönhetően, előmosás nélkül komplett tisztítási és felületápolási folyamat valósul meg. Kimagasló műszaki tulajdonságai mellett könnyű kezelhetőséget biztosít. Az önkiszolgáló porszívóberendezés száraz, nem éghető porok felszívására, jellemzően belső járműtakarításra alkalmas. Az automata porszívó a hosszútávú, folyamatos felhasználási célt szolgálja, a legmagasabb szintű fejlesztésnek köszönhetően kevés karbantartást igénylő és felhasználóbarát berendezés.

A projekt a vállalkozás technológiai korszerűsítését és versenyképességének erősödését segítette elő, melyet új korszerű és modern berendezések beszerzésével tudott megvalósítani. Az új berendezések beszerzésével a vállalkozás Bélapátfalván található székhelye került fejlesztésre.

 

A projekt fizikai befejezése: 2023. április 27.

 

 

További információ kérhető:

Szalai Klára, ügyvezető

Elérhetőség (+36 30 830 5184 , sasestarsa@t-online.hu)